canlı destek

Araştırıcıların Dikkatine

Başvuru Sahiplerinin Dikkatine;

İlaç/Sağlık Beyanlı Ürün/Yöntem araştırmaları için ve İlaç Dışı Araştırmalar için ilk başvuruda kullanılan Form 01 İlk başvuru Üst Yazı Örneği güncellenmiş olup 01.11.2020 tarihi itibariyle yapılacak ilk başvurularda bu formların kullanılması gerekmektedir.

Bilgilendirme başvurularında 01.11.2020 tarihi itibariyle Etik Kurul Bilgilendirme formu (Form 15) kabul edilmeyecek olup üst yazı örnekleri başvuru niteliğine göre kullanılacaktır. Bilgilendirmeler başlığı altında üst yazı örneklerine ulaşabilirsiniz.

Ayrıca başvurularınızın eksiksiz gönderilebilmesi için İlaç/Sağlık Beyanlı Ürün/Yöntem araştırmaları için İlk Başvuru Belge Kontrol Listesi ve Bilgilendirmeler İçin Belge Kontrol Listesi hazırlanmıştır.

Tüm form ve kontrol listelerine www.aek.med.ege.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ